Vergelijk ING Bank met BNP Paribas Fortis

ING Bank of BNP Paribas Fortis? Beide brokers zijn actief op de Belgische markt en bieden u de mogelijkheid om te beleggen via de beurs. Maar welke broker is het meest goedkoop? En welke broker is het meest geschikt voor u? Start de vergelijker en ontdek de verschillen.

ING is een traditionele bank die duidelijk mee gaat in de concurrentie van online brokers. Beleggers kunnen onder andere handelen in aandelen, beleggingsfondsen, speeders, sprinters, trackers en turbo's. Helaas hanteren zij ook nog steeds een bewaarloon, waardoor de kosten onnodig worden verhoogd.

Sinds mei 2009 maakt Fortis Bank deel uit van BNP Paribas. Onder de commerciŽle benaming BNP Paribas Fortis biedt de bank verschillende beleggingsmogelijkheden aan. De belegger bij BNP Paribas Fortis kan onder andere handelen in aandelen, fondsen, obligaties en opties.

Vergelijk online brokers

Over BrokerTarieven.be

Tarieven van brokers zijn nu eindelijk goed te vergelijken. De verschillen tussen de brokers zijn doorgaans groot. Wij kunnen precies uitrekenen hoeveel de verschillende brokers in uw situatie zouden berekenen, zodat u de voor u beste broker kunt kiezen.

> Naar homepage

Copyright © Nasam 2010 - 2016